Menu Close

Great work

Dag in dag uit verrichten 40.000 medewerkers van Vebego geweldig werk in schoonmaak, zorg, facilitair management en groenvoorziening. Vebego staat voor betekenisvol werk, dat medewerkers helpt een meer betekenisvol leven te leiden.

image

The challenge

Meer dan 50 bedrijven voegen zich samen onder de naam Vebego, verspreid over 5 sectoren in 5 landen met ieder eigen doelgroepen, customer journeys en doelstellingen.

The solution

Doordat iedereen onder de naam Vebego gaat werken is uniformiteit heel belangrijk. Op basis van interviews met bedrijven zijn algemene persona's ontwikkeld van de eindgebruikers. Om ieder nieuw bedrijf de vrijheid te bieden om een website te maken die is geënt op de eindgebruiker, bood de creatie van een design systeem de ideale uitkomst.

Het Vebego Design Syteem geeft ieder bedrijf de vrijheid om op basis van eigen gebruikersonderzoeken de meest ideale customer journey van klanten online in te richten. Het design systeem functioneerd zo goed binnen de bedrijven dat ook andere digitale middelen hiermee worden ontworpen zoals e-mailmarketingtemplates en HR-systemen. Het design systeem biedt de mogelijkheid om alle digitale kennis te bundelen in één bron, maar heeft ook de ontwikkelsnelheid met 75% verhoogd.