Menu Close

Blink uit!

Alpheios is smaakmakend in schoonmaak en hygiëne. Met maatwerk oplossingen en adviezen helpen ze schoonmakers, facilitair managers en hun organisaties om uit te blinken.

image
Image Caption

The challenge

Alpheios levert diensten op gebied van duurzaamheid, vitaliteit, hygiëne, beleving en efficiëncy, maar bezoekers kunnen alleen producten vinden op de website. De navigatie van de website, de zoekfunctie en inhoud van de website waren toegespits op producten en dat maakt het vinden van informatie over diensten onmogelijk. Bovendien was het ontwerp van de website verouderd en niet visueel aantrekkelijk.

The solution

Op basis van interviews met eindgebruikers zijn customer journeys vastgesteld die centraal stonden bij het verbeteren van de toegankelijkheid van de website.

De homepage heeft een grote makeover gekregen waarbij producten meer naar de achtergrond zijn verplaatst. Er is een klantverhaalmodule toegevoegd, een nieuwe navigatiestructuur geïmplementeerd en de zoekfunctie is uitgebreid zodat gebruikers gemakkelijker diensten kunnen vinden.

Het ontwerp van de website is geupdate om visueel aantrekkelijker te zijn, met een focus op het creëren van een consistente en samenhangende look en feel.